Κυριακή 25 Μαρτίου 2007

Παρισι

Ααααχ...Μολις πριν λιγες ωρες γυρισα απο ενα φανταστικο ταξιδι στη πολη που δεν κοιμαται ποτε.Ετσι λενε βεβαια,γιατι εγω παρατηρησα οτι ολα εκλειναν κατα τις 11...!(δεν ημασταν στο κεντρο,γι αυτο).Δεν μπορω να περιγραψω τα συναισθηματα μου,γιατι ειμαι τις γνωμης οτι οταν εισαι ευτυχισμενος,ειναι δυσκολο να αποτυπωσεις τη χαρα σου.Παω λοιπον να τα περιγραψω ΟΛΑ στην Ελευθερια.Και δεν ειναι και λιγα!Τεσσερεις μερες ηταν και μου φανηκαν σαν μηνας ολοκληρος!Ευχομαι ειλικρινα να ξαναπαω και να ξαναπαω και να ξαναπαω,οσες περισσοτρες φορες γινεται!Αααααχ!
Α!Να πω και κατι που αμα δεν το μοιραστω θα σκασω!Βρηκα βιβλια με 20 σεντς!!!!!!!!!!Κριμα που ηταν στα γαλλικα.Πηρα ομως μερικα με σκοπο να εξασκησω λιγο τα γαλλικα μου για να ειμαι προετοιμασμενη οταν ξαναπαω.

4 σχόλια:

Nathalie είπε...

Tyxeroula!! einai megalo oneiro na paw sto Parisi.. sto Strasvourgo pou eixa paei htan panemorfa kai poly grafika..

Στοχαστης είπε...

Βιργινία, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά . . . ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩ!!!!!!

Τέσσερις μέρες στο Παρίσι; Θεϊκά!!!

Και μόνο οι αναμνήσεις ειναι πολύτιμες

Αρίστη είπε...

Τα ταξίδια σχεδόν ποτέ δε μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Και - στοχαστή μου, εγώ μάλλον θα στενοχωρήσω εσένα - πολλές φορές ούτε οι φωτογραφίες μπορούν να τα περιγράψουν. Ούτε τα κουτιά με τα ενθύμια (γιατί μη μου πεις ότι δεν κράτησες χάρτες, αποκόμματα από εισιτήρια, ζαχαρίτσες από καφετέριες κ.α. τέτοια άχρηστα πραγματάκια)...

"Η ζωή είναι ένα βιβλίο κι όποιος δεν ταξιδεύει έχει διαβάσει μόνο μια σελίδα της"

Γι αυτό... Καλά Ταξίδια!!!

Στοχαστης είπε...

Αρίστη, με πήρες χαμπάρι μου φαίνεται αλλά θα συμφωνήσω, έστω εν μέρει. Οι φωτογραφίες και κάθε είδους υλικό ενθύμιο δεν αρκούν για να μπορείς να κρατήσεις ένα ταξίδι ή ένα μέρος στο μυαλό σου. Ακόμα και οι καλύτερες. Το θέμα ειναι να βιώσεις εκείνες τις μέρες και ώρες και να "γράψει" στην ψυχή σου.